Nincs aktuális esemény.
Hírek
SZErvice21 Hírlevél - 2011. augusztus PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Megjelent a 2010-es DPR Évkönyv
2. Megújult a hallgatói portál
3. Egymást érik az öregdiákok találkozói
4. Bevezetés előtt áll a Vezetői Információs Rendszer

Tovább...
 
SZErvice21 Hírlevél - 2011. július PDF Nyomtatás E-mail

A SZErvice21 uniós támogatású projekt keretében a győri egyetemen kiépített Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) egyik fő célja, hogy a munkáltatók és a végzett hallgatók visszajelzései alapján támogatást nyújtson a képzések és a különböző szolgáltatások minőségének folyamatos növeléséhez. A napokban megjelent DPR Füzetek IV. a három éven belül végzettek személyes megkeresésén alapuló kimutatásokat tartalmazza, s megannyi értékes információval szolgál az egyetem presztízsét illetően.

Tovább...
 
SZErvice21 Hírlevél - 2011. június PDF Nyomtatás E-mail

Az uniós támogatású SZErvice21 fejlesztési projekt részeként idén januárban két kiadvány formájában mutatták be a Diplomás Pályakövető Rendszer azon felméréseit, amelyek a végzett és a jelenlegi hallgatók visszajelzései alapján adnak hű képet a széchenyis képzések értékéről. A harmadik kötet az észak-dunántúli régió munkaadóinak, összesen 251 szervezetnek a pályakezdőkre, tehát a három éven belül végzettekre vonatkozó értékelését tartalmazza.

Tovább...
 
SZErvice21 Hírlevél - 2011. május PDF Nyomtatás E-mail

A „SZErvice21” projekt keretében hamarosan megvalósul a hallgatók tájékoztatását szolgáló „SZEportál” internetes honlapcsoport teljes értékű átalakítása. A 16.700 regisztrált felhasználó napi információszükségletét kielégítő webes felület eddig is rengeteg hasznos szolgáltatással könnyítette meg a hallgatók mindennapjait, néhány hónap múlva azonban valódi közösségi oldallá alakul.

Tovább...
 
SZErvice21 Hírlevél - 2011. április PDF Nyomtatás E-mail

A „SZErvice21” projekt munkatársai a közelmúltban értékelték ki a Diplomás Pályakövető Rendszer keretei között végzett, egykori széchenyis hallgatók személyes megkeresésén alapuló felmérés eredményeit. Összesen 1200 fő válaszolt a kérdésekre: a felmérés eredménye igen kedvező képet mutat a széchenyis diploma értékéről.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 16)