Nincs aktuális esemény.
Hírek
SZErvice21 Hírlevél - 2010. november PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Megjelent a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) két új kiadványa
2. Sikeresen zajlik a TMDK Mentor Program

Tovább...
 
SZErvice21 Hírlevél - 2010. október PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR): nyomdában az új kiadvány
2. Gólya- és Öregdiák Bál a Városi-Egyetemi Csarnokban
3. Indul a TMDK Mentor Program
4. Megkezdődött a Vezetői Információs Rendszer (VIR) kiépítése

Tovább...
 
2010. szeptemberi hírek PDF Nyomtatás E-mail

A vezetői Információs Rendszer kiépítésének első jelentős mozzanataként megtörtént a szerződéskötés a Széchenyi István Egyetem és a KPMG Konzorcium között, amelynek eredményeként egy szeptember végén tartandó projektindító egyeztetés révén elkezdődik az együttműködésen alapuló kivitelezési folyamat.

A Diplomás Pályakövető Rendszer részeként megtörtént az egy, illetve három éve végzettek visszajelzéseinek kiértékelése, a kimutatásokat tartalmazó kiadványt még e hónapban nyomdába adjuk, így hamarosan elérhető lesz.

Egyetemünkön megindult a tehetséggondozási Mentor-program, amelynek során felsőbbéves hallgatók segítik a fiatalabbak előrehaladását. Újra meghirdetésre került az előző félévben sikeresen lezajlott személyes tanácsadás is.

 
2010. augusztusi hírek PDF Nyomtatás E-mail

Elkészült az Iránytű nevű kiadvány, amely a visszajelzések alapján nagy segítséget nyújt a hallgatóknak az egyetemi életben. A 2010/11-es tanévre vonatkozó Iránytűből 2500 példány készült, amelyet térítésmentesen kaptak meg az elsőévesek.

A Projektirányító Bizottság javaslatot tett a Vezetői Információs Rendszer kiépítésére vonatkozó pályázat győztesére. Döntésük alapján a KPMG Konzorcium végezheti el a feladatot.

Megkezdődött az egyetem egyik legnépszerűbb programjának számító Gólya- és Öregdiák Bál szervezése, amelyre októberben kerül sor az Egyetemi Csarnokban.

Idén novemberben már új koncepció mentén kerül lebonyolításra a minden alkalommal nagy érdeklődést kiváltó Állásbörze, amelynek megújítása a projekt keretében valósult meg.

Kezdetét vette a térségi munkaerő-piaci felmérés, amelynek összeállításában, a módszertan kidolgozásában segítséget nyújtott az MTA Regionális Kutatóközpontjának Nyugat-dunántúli Tudományos Intézete.

 
2010. júliusi hírek PDF Nyomtatás E-mail

Június 29-én mutatták be hivatalosan a Bridge Hallgatói és Oktatói Centrumban a „SZErvice21” projekt keretében megújult Széchenyi Alumni Magazint. Az összejövetelen a kiadvány címlapján szereplő dr. Mezey Barna, az ELTE újonnan megválasztott rektora – egyben a SZE-Győr oktatója – osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel, majd több sikeres öregdiák idézte fel a hallgatói évek emlékeit: Szemerey Loránd, a Szemerey Transport Zrt. vezérigazgatója, Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója és Szammer István, a Kisalföld napilapot is kiadó Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója szólt a megjelentekhez. Elsőként a Széchenyi István Egyetem indított el hazánkban angolszász mintára készülő alumni (öregdiák) magazint, a példát idővel több felsőoktatási intézmény is követte. A mostani megújulás elsősorban a külsőt érintette; a lap továbbra is negyedévente jelentkezik újabb tartalmakkal a széchenyis életről.

Lezárult a Vezetői Információs Rendszer kiépítésével kapcsolatban kiírt közbeszerzési pályázat. Összesen kilenc ajánlat érkezett, amely nagyfokú érdeklődésre utal. Kettő pályázati anyag érvénytelennek lett nyilvánítva, mivel nem felelt meg maradéktalanul a követelményeknek.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 10 (16 - 16)