Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
Még több szolgáltatást nyújt a Széchenyi PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) végzett hallgatók rövid időn belül és jó pozíciókban tudnak elhelyezkedni, munkakörük szorosan kapcsolódik megszerzett szakmájukhoz, s jelentős többségük újra a győri egyetemet választaná. Mindez nem kampányszöveg, hanem a Diplomás Pályakövető Rendszer napokban megjelent 2010-es évkönyvének rövid foglalata, amelynek megállapításai a jelenlegi és egykori hallgatók visszajelzésein alapulnak. Hogy a jövőben is hasonlóan pozitív maradjon az összkép, számos szolgáltatást fejlesztett tovább, illetve indít el ezekben a hónapokban a SZE-Győr.

Tovább...
 
Ahol jövőt is adnak a diplomához PDF Nyomtatás E-mail

Gyors elhelyezkedés, jó fizetés, hasznos tanulmányok – így összegezhető a Széchenyi István Egyetem 2007 óta végzett, úgynevezett frissdiplomás öregdiákjainak tapasztalata egy friss felmérés szerint.

Tovább...
 
Biztos tudást ad a Széchenyi PDF Nyomtatás E-mail

Mennyit ér egy diploma? Hol érdemes továbbtanulni? Ezek a kérdések hónapok óta százezernyi honfitársunkat tartják lázban – szerencsés esetben a nyár közepéig, amikor eldől, kit hová vettek fel, a kevésbé eredményesek a pótfelvételiben bízhatnak. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr) Karrier Irodája újabb kiadvánnyal segít betájolni az érdeklődőket, hogy miért érdemes ide jelentkezniük.

Tovább...
 
Saját honlap és e-mail minden széchenyis hallgatónak PDF Nyomtatás E-mail

A színvonalas hallgatói szolgáltatások terén évek óta példát mutat a hazai felsőoktatási intézményeknek a Széchenyi István Egyetem – egyebek mellett itt készítettek elsőként angolszász mintára alapuló öregdiák-magazint is. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló „SZErvice21” projekt további lehetőségeket kínál a hallgatóbarát szolgáltatások bevezetésére, illetve megújítására.

Tovább...
 
A Széchenyin végzettek többsége talál munkát PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetem öregdiákjainak 95 százaléka a diploma megszerzése után féléven belül el tud helyezkedni, több mint 90 százalékuk pedig a végzettségének megfelelő munkát talál - derül ki az intézmény Karrier Irodája Diplomás Pályakövető Rendszerének adataiból. AZ EU és az állam által is támogatott „SZErvice21” projekt támogatásával megvalósult felmérésben több mint 5000 aktív és 572 már végzett hallgató vett részt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 11)