Nincs aktuális esemény.
SZErvice21 Hírlevél - 2010. október PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR): nyomdában az új kiadvány
2. Gólya- és Öregdiák Bál a Városi-Egyetemi Csarnokban
3. Indul a TMDK Mentor Program
4. Megkezdődött a Vezetői Információs Rendszer (VIR) kiépítése

1. Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR): nyomdában az új kiadvány

A nyár folyamán megvalósult az egy, illetve három éve végzett hallgatók visszajelzése alapján készült legfrissebb felmérések kiértékelése, amelynek nyomán a SZErvice21 projekt keretében hamarosan elkészül az új DPR kiadvány. Várhatóan október 30-án fejeződnek be a nyomdai munkálatok, ezt követően a Karrier és Öregdiák Irodán keresztül lehet hozzájutni a kiadványhoz.

2. Gólya- és Öregdiák Bál a Városi-Egyetemi Csarnokban

Október 15-én, pénteken nagyszabású ünnepi programot szervez a SZE-Győr Hallgatói Önkormányzata, az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda és a Karrier és Öregdiák Iroda a Városi-Egyetemi Csarnokban. Fellép a Hellokids együttes és Szikora Róbert, lesz bálkirály- és bálkirányő-választás, tombola és sok színes kísérőprogram.
Az est folyamán az öregdiákok és a hallgatók számára közvetlen lehetőség nyílik az egymással való megismerkedésre, a széchenyis kapcsolatok kiépítésére, ápolására.

3. Indul a TMDK Mentor Program

A 2010/11-es tanév őszi Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciájától kezdődően a tapasztalt és eredményes felsőbbéves hallgatók immár mentorként segíthetik társaikat az előrehaladásban. Ha egy hallgató valamely korábbi TMDK-n sikeresen szerepelt (I-III. helyezést ért el, különdíjat kapott, vagy OTDK-n vett részt), beléphet a SZE TMDK Mentorhálózatba, amennyiben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.
Minden félévben meghirdetésre kerül a „Hallgatók a Tudományért” díj, melyet a mentoráltak értékelése alapján a legjobb mentor kap meg.
A mentorok regisztrációja jelenleg folyamatban van. Minden, a kritériumoknak megfelelő hallgató értesítést kapott a programról. A regisztráció a TMDK jelentkezés utolsó határidejével, november 2-án zárul.

4. Megkezdődött a Vezetői Információs Rendszer (VIR) kiépítése

Szeptember végén tartott projektindító egyeztetés keretében kezdődött el intézményünk Vezetői Információs Rendszerének kiépítése, amely az egyetem és a KPMG konzorcium együttműködése révén valósul meg.
A projektelem első jelentős lépéseként megkezdődtek a vezetői igényfelmérések, valamint a forrásrendszerek rendszergazdáival való egyeztetések. Kiemelten számítunk az egyetem vezető munkatársainak támogató együttműködésére, hogy minél részletesebb, átfogóbb információk álljanak rendelkezésre a VIR kialakításához.