Nincs aktuális esemény.
SZErvice21 Hírlevél - 2011. február PDF Nyomtatás E-mail

Folyamatosan halad előre a Vezetői Információs Rendszer (VIR) kiépítése. Az alapozó munkákat követően következő lépésként február 20-ig elkészül a VIR logikai és fizikai rendszerterve. Ez a rendszer hivatott támogatni a jövőben a menedzsment munkáját a különböző döntések meghozatalában, a hatékony intézmény-irányításhoz szükséges információk gyors elérésében.

A Diplomás Pályakövető Rendszer keretében január végén elkészült a munkaerő-piaci felmérés tanulmánya. A végzett hallgatók személyes megkérdezésére február során kerül sor. Mindkét felmérés eredményeit külön kiadványban jelentetjük meg a közeljövőben. A jelenlegi hallgatók újabb online kérdőíves megkeresése szintén folyamatban van.

A hallgatói szolgáltatások terét érintő fejlesztések esetében jelenleg is zajlanak a személyes tanácsadások, a kortárs segítő mentálhigiénés  képzés, illetve kialakítás alatt áll a „Szeportál” közösségi tere. Rendszeresen jelentetjük meg az öregdiák hírlevelek, folyamatosan zajlik az idei öregdiák találkozók előkészítése.