Nincs aktuális esemény.
SZErvice21 Hírlevél - 2011. május PDF Nyomtatás E-mail

A „SZErvice21” projekt keretében hamarosan megvalósul a hallgatók tájékoztatását szolgáló „SZEportál” internetes honlapcsoport teljes értékű átalakítása. A 16.700 regisztrált felhasználó napi információszükségletét kielégítő webes felület eddig is rengeteg hasznos szolgáltatással könnyítette meg a hallgatók mindennapjait, néhány hónap múlva azonban valódi közösségi oldallá alakul.

Minden felhasználó egyéni profiloldalt, személyes honlapot hozhat létre, amely rugalmasan testre szabható, a központi egyetemi portálról és a hallgatói szervezetek felől érkező hírek szabadon kategorizálhatóak lesznek, s különféle virtuális klubok kialakítására is lehetőség nyílik majd. Az öregdiákok közösségei is a megújuló portál segítségével tarthatják egymással a kapcsolatot – értékes eszközként segítheti ezt az élethosszig ingyenesen használható saját elektronikus levélcím és postafiók is. A MySZEportálon lesz elektronikus jegyzetbolt, megújult formában lesz elérhető az állások, gyakorlati helyek és diákmunkák közvetítése.

A hónapok óta zajló fejlesztés eredménye a nyár folyamán válik mindenki által elérhetővé, így a gólyák már a megújult hallgatói portál segítségével jelentkezhetnek az új tanév első programjaira.