Nincs aktuális esemény.
Még több szolgáltatást nyújt a Széchenyi PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) végzett hallgatók rövid időn belül és jó pozíciókban tudnak elhelyezkedni, munkakörük szorosan kapcsolódik megszerzett szakmájukhoz, s jelentős többségük újra a győri egyetemet választaná. Mindez nem kampányszöveg, hanem a Diplomás Pályakövető Rendszer napokban megjelent 2010-es évkönyvének rövid foglalata, amelynek megállapításai a jelenlegi és egykori hallgatók visszajelzésein alapulnak. Hogy a jövőben is hasonlóan pozitív maradjon az összkép, számos szolgáltatást fejlesztett tovább, illetve indít el ezekben a hónapokban a SZE-Győr.

Kovács Zsolt, az uniós támogatással megvalósuló SZErvice21 projekt vezetőjének tájékoztatása szerint már elérhető a lapunkban korábban bemutatott, teljesen megújult hallgatói portál, amelyhez kapcsolódva minden hallgató saját e-mail címet kap az egyetemtől, s különböző virtuális klubok létrehozása is segítheti a kapcsolattartást, a közvetlen információáramlást.

Sorra zajlanak az öregdiák találkozók: szeptemberben 30, 25 és 20 éve végzett tankörök tagjai is ellátogatnak a győri kampuszra, sokan közülük cégvezetőként, sikeres vállalkozóként szereztek hírnevet az alma maternek.

Már tesztelési fázisban van a Vezetői Információs Rendszer, amelynek köszönhetően gyorsabb, hatékonyabb és megalapozottabb döntések támogathatják az egyetem fejlődését.
Idén tavasszal újabb felmérések készültek a Diplomás Pályakövető Rendszer keretében, s bár jelenleg még zajlik az adatok feldolgozása, várhatóan a tavalyihoz hasonló eredmények fogják igazolni, hogy a széchenyis diploma biztos jövőt jelent.

(Győr Plusz, 2011. 08. 27.)