Nincs aktuális esemény.
SZErvice21 Hírlevél - 2011. augusztus PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Megjelent a 2010-es DPR Évkönyv
2. Megújult a hallgatói portál
3. Egymást érik az öregdiákok találkozói
4. Bevezetés előtt áll a Vezetői Információs Rendszer

1. Megjelent a 2010-es DPR Évkönyv

2011. augusztusában készült el a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) 2010-es Évkönyve, amely a Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) végzett hallgatók körében végzett felmérések eredményeit foglalja magában. A kiadványból kiderül, hogy a széchenyis diplomások rövid időn belül és jó pozíciókban tudnak elhelyezkedni, munkakörük szorosan kapcsolódik megszerzett szakmájukhoz, s jelentős többségük újra a győri egyetemet választaná. Idén tavasszal újabb felmérések készültek a Diplomás Pályakövető Rendszer keretében, a friss adatok feldolgozása folyamatban van.


2. Megújult a hallgatói portál


Már elérhető a teljesen megújult hallgatói portál, a SZEPORTÁL, amelynek részeként különböző virtuális klubok létrehozása is segítheti a kapcsolattartást, a közvetlen információáramlást. A fejlesztéshez kapcsolódva minden hallgató saját e-mail címet kap az egyetemtől.


3. Egymást érik az öregdiákok találkozói


Sorra zajlanak a győri kampuszon az öregdiák találkozók: szeptemberben 30, 25 és 20 éve végzett tankörök tagjai is ellátogatnak a győri kampuszra. Sokan közülük cégvezetőként, sikeres vállalkozóként szereztek hírnevet az alma maternek.


4. Bevezetés előtt áll a Vezetői Információs Rendszer


Már tesztelési fázisban van a VIR, vagyis a Vezetői Információs Rendszer, amelynek köszönhetően gyorsabb, hatékonyabb és megalapozottabb döntések támogathatják az egyetem fejlődését.